sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Aurinko ja maljojen kuningatar


Sain aikaiseksi kaksi uutta korttia, molemmat vesivärein maalattu.

Ylempi on "Aurinko".

Aurinko on energian lämmön ja inspiraation kortti. Inspiraation lähde kehottaa meitä seuraamaan omia unelmiamme ja toteuttamaan ne. Se merkitsee myös sisäistä voimaa, tasapainoisia ihmissuhteita, onnea ja iloa.

Kortti kehottaa olemaan avoin ympärillä oleville mahdollisuuksille.

Aurinko kuvaa myös lapsenomaista viattomuutta ja myötätuntoa (siksi tyttö ja kana).

Mallina Rauna.


Maljojen kuningatar

Elementti: veden keiju

Maljojen kuningatar hallitsee sisäistä ja ulkoista maailmaa (mieli/mielikuvitus ja todellisuus) ja pitää ne keskenään tasapainossa. Edustaa ihmisen feminiinistä puolta. Unia, alitajuntaa, unelmia, näkyjä, visioita, tunteita ja rakkautta.

Kortti kehottaa olemaan rehellinen itselle ja kulkemaan vilpittömästi kohti omia päämääriä.

Maalasin maljojen kuningattaren veden alle. Veteen liitetään paljon mystistä symboliikkaa, ja vaikka kuinka oppineita ja tietäviä nykyään olemme emme tunne vedenalaista maailmaa.


Niina

2 kommenttia:

  1. Hieno ratkaisu maalata kukin ryhmä omaan elementtiinsä. Tästä Maljojen Kungittaresta pidän erityisesti. Sinäkin puhut sauvoista, tuolla Sasa juuri kyselee, miksi toiset käyttävät termiä sauvat, toiset keppejä. Minustakin sauvat on luonnollisempi termi. Mielenkiinnolla seuraan näiden korttiesi valmistumista. (Samoin tekee tuo alter egoni ;-)

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit kortit <3 Aurinkokortissa hauska yksityiskohta tuo kana ja tuo Maljojen Kuningatar on kyllä tosi ihana kortti :-) Wow! Innolla odotan minäkin korttiesi valmistumista :-)

    VastaaPoista