perjantai 31. toukokuuta 2013

Jäinen maailma


                            

Itselläni toukokuun kohokohta oli akvarellimaalauskurssi. Koin paljon onnistumisen iloa, koska opin paljon uutta, vaikka olin aiemminkin akvarelleillä maalannut.

Ylhäällä oleva maalaus sai inspiraation upeasta kuvasta, jonka löysin National geographic- lehdestä. Valokuva oli hyvin ajatuksia herättävä ja suorastaan mystinen. Yritin ottaa  omasta maalauksestani hyvää kuvaa, mutta tietokoneeni on värien suhteen suppeampi kuin ihanat akvarellivärit. Täytyy koettaa vielä skannerilla uudelleen.

Kirjaston vaihtohyllyssä oli siis vanhoja National geographiceja. Otin itselleni muutaman ja leikkasin kauneimmat kuvat ja itseäni koskettavimmat artikkelit leike/inspiraatiokirjaani. Akvarellikurssilla sitten käytin kyseistä kirjaa apuna, jos tuli aiheista pula.

Maalasin tämän jääkarhun ja jääkarhun heijastuksen, joka syntyy jäästä ja vedestä (älkää kysykö miten en osaa selittää). Maalaus valmistui ja tajusin, etten ollut katsonut lehdestä valokuvaajan nimeä. Toivon, että löydän sen, jotain kautta ja voin kiittää inspiraatiosta.

Niina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti