torstai 25. huhtikuuta 2013

Unkarin kuvia osa 2


Päivää maailma!

Mandalaymandayn haasteena oli Metsä aiheinen mandala.
Pääsin pyöreään muotoon asti, kunnes päätin maalata puunhaltian :)

Samantien ajattelin tehdä neljälle elementille kaikille omat haltiansa. Seuraava haltia eli llma odottelee vesivärikerrosta.

Metsä on tietysti, jokaiselle erilainen. Metsässä voi eksyä tai tuntea koko ajan olevan turvassa. Pienenä halailin puita paaaljon (ei ihme, että ala- asteella muut oppilaat katsoivat että olin hieman "vinksahtanut"). Puiden halailu on todella mukavaa. Auttaa stressiin ja kaikenmoiseen. Viimeksi halasin puuta toissapäivänä.Unkarin kuvat jatkuvat osalla 2. Olin sisareni kanssa pääsiäisen Balatonalmadilla ystäväni luona. En ollutkaan ennen nähnyt pääsiäispipareita. Hyviä olivat:)


Unkarin kevät oli siellä(kin) hieman myöhässä. Puut vasta herättelivät lehtiään.


On tämä unkarilainen puu hieman erilainen kuin alla oleva takapihan Pihlaja.


Halattavia puita kaikki:)

"Metsän seinä
 on vain vihreä ovi
josta valo
ohjaa ystäväänsä"
-Risto Rasa


9 kommenttia:

 1. ihastuttava metsän haltijatar mandala.. satumainen ja upea väritys.

  VastaaPoista
 2. Ihana mandala ja metsänhaltija! Kun saat sarjan valmiiksi, näytä sitten vielä kaikki kerralla. Tulee varmaan upea sarja, tämä näyttää jo suunnan ja taitosi. Minkä kokoinen tämä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Uuna. Kyllä laitan kaikki neljä sitten tänne. Metsänhaltia maalaus on A4- kokoa.

   Poista
 3. Upea mandala, metsänhaltija on ihastuttava ja salaperäinen.
  Minäkin jään odottamaan koko sarjaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuin totaalisesti metsänhaltijaasi tai metsänhenkeen, miksi sitä nyt nimitätkään. Minäkin haluan nähdä koko sarjan, niin hienolle näyttää tämä ensimmäinekin.

  VastaaPoista
 5. Tämäpä olikin varsin ihana työ ja kiva juttu, että näitä on tulossa vielä lisääkin, mielenkiinnolla jään odottamaan, oli tämä niin metsäläisen kaunis! En nähnyt linkkiäsi ollenkaan tuossa metsämandalahaasteessa? Yritin kirjautua lukijaksesi, mutta joku hiivatin kännykkämainos esti sitä? Mutta yritän uudelleen.

  Äitikin teki jouluksi aina piparkakkuja, mutta tekipä usein myös pääsiäiseksikin tietämättään ihan unkarilaiseen malliin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Ikävää kuulla, että mainoksia ilmestyi esteiksi. Toivottavasti pääsit niistä eroon. Olen kuullut, että entisissä itäblokin maissa pääsiäispiparit ovat aika yleisiä. Hauska kuulla, että niitä on myös äitisi tehnyt.

   Ilman elementti on nyt valmis. Tuli ja vesi saavat odotuttaa itseään vielä jonkin aikaa.

   Poista